Eklaholmkollektionen är äntligen här!!

Nu har de äntligen kommit! De ljuvliga Eklaholmkrukorna lever mer än väl upp till förväntningarna, så himla fina!! 🌿

Karl-Fredriks egna ord om den fina kollektionen:

”Min inspiration till krukorna kommer från funktionalismen och majolikakrukorna från 1900-talets början. Krukorna kan användas både som vas till färska och torkade blommor och som blomkruka till blommande och gröna växter. De kan användas året om och till både vardags och fest helt enkelt, möjligheterna är oändliga! Låt helgbuketten bo i Eklaholm Lègume, dina torkade blommor får nytt liv i Eklaholm Funkis, låt gröna växter välla ut ur ampeln Eklaholm Hängande Trädgård och höga blommor som gladiolus, liljor och amaryllis passar perfekt i Eklaholm Art Nouveau”

Vas Eklaholm Art Nouveau hittar ni här och urna/vas Eklaholm Funkis här

Ampel Eklaholm Hängande Trädgård här

Och kruka Eklaholm Légume här

Nu ska jag ut i värmen och se hur det går med parkeringen.

Önskar er en fin helg ❣

 

Kommentera